Ohjeita ratsastajalle ja vierailijoille

Tallialueella on omat toimintatavat, joissa otetaan huomioon eläinten hyvinvointi.

Ohjeita ratsastajille ja vierailijoille
Toimimme osoitteessa Kivarintie 11, Kello. 
Talli on yksityinen ja sinne saa vain tulla sovittuna aikana. Tallille saavutaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Vanhemmat eivät valitettavasti voi jäädä seuraamaan tunteja. Järjestämme välillä tutustumispäiviä , joihin läheisillä on mahdollisuus tulla seuraamaan lasten harrastamista. AVOIMET OVET ELOKUUSSA! Päivä ilmoitetaan tarkemmin.

Ponitouhutuntien sisältöön kuuluu tunnista riippuen ratsastuksen lisäksi myös hoitaminen sekä varustaminen ohjatusti monipuolisten hevosmiestaitojen kartuttamiseksi.

Varaukset ja peruutukset
Varaukset ovat sitovia, mutta peruutustapauksessa tunti tulee perua TEKSTIVIESTILLÄ viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua puh. 0400 237 761, muussa tapauksessa joudumme perimään tunnin hinnan. Äkillisistä sairastapauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Tällöin voi sopia korvaustunnille osallistumisesta (huomaa että korvaustunnin sisältö suunnitellaan kaikille osallistujille sopivaksi).

Valmistautuminen
Pukeudu säänmukaisiin joustaviin, mukaviin housuihin ja kenkiin, joissa ei ole litteä pohja. Voit lainata kypärää tallilta. Ratsastajalla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Maksut
Varatut tunnit tulee maksaa etukäteen (Eijan Ponitouhut FI1746000010814263) tai tallilla käteisellä tai pankkikortilla. Tuo kuitti maksusta mukanasi. Vakioryhmäläiset maksavat tuntinsa sopimuksen mukaan.

Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata varauslomakkeella.


Eläinten lepo ja syöttäminen
Ethän häiritse hevosia ja poneja, kun ne viettävät ansaittua vapaa-aikaa karsinassa ja tarhassa ulkona. Vältä juoksemista ja huutamista tallissa. Tallin asukeilla on tarkat ruokavaliot, josta poikkeaminen saattaa aiheuttaa vakavan sairastumisen. Siksi ponien ruokkiminen on kielletty!