Lasten ponitouhut shetlanninponeilla, ratsastus- ja ajotunnit sekä hoito

 Eijan Ponitouhut tarjoaa lapsille monipuolista touhua ponien kanssa. Hyväntuulinen puuhastelu shetlanninponien parissa näiden hyvinvoinnista huolehtien sekä yhteiset seikkailut ajaen ja ratsastaen lähiympäristössä luovat ikimuistoisia onnistumisen kokemuksia, jotka vahvistavat myös lapsen itsetuntemusta ja kykyä toimia ryhmässä ponihoitotaitojen lisäksi.

Nouse satulaan - ponitouhuja pikkuponien valloittavassa seurassa
 Ponitouhuissa tutustutamme lapsia pikkuponien valloittavaan maailmaan, meillä poneja saa hoitaa ja paijata. Jokainen lapsi otetaan vastaan yksilönä ja tärkessä roolissa on kohtaaminen ja luontoyhteyden vahvistaminen.

Eijan Ponitouhuissa pääset tutustumaan ponien valloittavaan maailmaan. Meillä on kolme ponia, joilla pääset ratsastamaan, kärryttelemään ja touhuilemaan kaikenlaista muutakin mukavaa mm.  hoitaminen, taluttaminen, agility, maastakäsittely. Meillä on rento tunnelma ja hyvä ilmapiiri sekä rauhalliset, kiltit, lempeät ja luotettavat ponit. Shetlannin ponien painoraja on 35kg  Kärryttely käy kaikille. 

Eijan Ponitouhut sopii vasta-alkajille sekä pitempään harrastaneille. Meillä pyörii Ponitunnit, Ponikerhot, yksityistunnit . Meidät voi myös tilata mukaan erilaisiin tapahtumiin.