Tunnit

Ilmoittautumiset tunneille varauskalenterin kautta
tai sähköpostilla eijan.ponitouhut@gmail.com tai p.0400237761
TUNTIKUVAUKSET

Ilmoittautumiset tunneille varauskalenterin kautta

PONIKERHO 30 min
Kerhossa tutustutaan ponien valloittavaan maailmaan hellien ja hoivaten poneja. Opetelaan riimun laitto ja hieman myös taluttamisen alkeita. Hoitovälineet ja varusteet tulevat myös tutuksi. Laitellaan poneille iltaruokia ja nautitaan tallin ilmapiiristä. Kerhossa ei ratsasteta. Alaikäraja 4 vuotta.
 Hinta 12€ kerta /100€/10 kerran kortti


VAUHTIPONIT vähän pidempään harrastaneille 1h
Vauhtiponi-tunti on suunnattu ratsastajille, jotka pärjäävät ilman taluttajaa. Tunnin aikana hoidetaan poneja ja ratsastetaan. Ratsastus pääsääntöisesti kentällä, joskus myös maastoillaan. Vauhtiponi-tunti sopii erinomaisesti sellaiselle harrastajalle, joka miettii vielä ratsastuskouluihin siirtymistä. Harjoitellaan ratsastuksen perusasioita ja opetellaan ponin hoitoon liittyviä asioita. Hinta kertaluontoisesti 35€, 10 kerran kortti 320€, max kolme osallistujaa, 
ratsastajan painoraja 35 kg

PONIKERHO 1h vasta-alkajille
(Huom! Tiistain aamun ponikerhoon voit tulla yhdessä lapsesi kanssa. Tällöin ei lapsella ole ikärajaa. Vain  lapsesta menee maksu.)
Ponikerhossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (ponin hoito ja harjaus, riimun laitto, kuljetus jne.) Ponikerhossa myös hieman ratsastellaan. Ponikerhon kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Sopii myös pienemmille poniharrastajille. Max 4 osallistujaa,alaikäraja 5 vuotta. Kesto 1 tunti. 25€ kerta /225€ 10 kerran kortti.

PONIKERHO vasta-alkajille ja myös pidempään harrastaneille 1,5h
Tutustutaan Ilon ja leikin kautta ponien valloittavaan maailmaan.
 Ponikerhossa opetellaan kaikki perusasiat, mitkä kuuluvat päivittäiseen poninhoitoon. Hellitään, hoivataan, talutellaan, kärrytellään ja ratsastetaan. Max 4 osallistujaa ja alaikäraja 6 vuotta. Maksu tilille Eijan ponitouhut FI1746000010814263 tai ennen tuntia kortilla tai käteisellä.  Hinta 30€/kerta ja kymmenen kertaa 280 €.


YKSILÖTUNNIT
Yksilötunnit räätälöidään jokaisen ratsastajan tarpeen mukaan. Yksilötunneilla otetaan huomioon lapsen tempperamentti sekä yksilöllisyys. Tärkeässä roolissa näillä tunneilla ovat läsnäolo ja kohtaaminen. Tunnin aikana lähdemme vahvistamaan lapsen itsetuntoa ja hänen omia vahvuuksia. Yksilötuntien kesto on 1-1,5h ja hinta 50€-65€. Kysele yksilötunteja numerosta 0400237761 tai sähköpostista eijan.ponitouhut@gmail.com

PONIAJELUT
Kärryajelu on yksi tapa touhuta shetlanninponien kanssa. Kärryillä voi ajaa myös aikuiset. Voit myös varata yhden ponin ja ajaa sitä yhdessä esim. vanhempi-lapsi tai pappa ja lapsenlapsi teemalla. Hinta on myös silloin se 50€.  Poniajelun kesto on yksi tunti, johon sisältyy ponin hoito ja valjastus. Ajelussa on mukana ohjaaja, joko vieressä istuen ja avustaen tai mukana kävellen tai pyöräillen. Hinta 50€. Kysele vapaita aikoja numerosta 0400237761.


Vapaista paikoista tiedotamme tuntikalenterissa.

Saavu tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehdit hakea kypärän tallista. Säänmukainen varustus.

Talli ei vakuuta ratsastajia!


Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata tuntikalenterista.


Palautteet

"Eijan ponitouhuissa on kannustava ja lämmin ilmapiiri. On ollut ilo tuoda lapsi harrastukseen, jossa hän saa oppia eläinten hoitoa ja vastuullisuutta." Greta.

"Ponitouhuissa parasta ovat ratsastus, tallityöt ja ponien hoitaminen." Sylvi 10v

"Lapsen aistiyliherkkyydet ovat lievittyneet selvästi kun hän on säännöllisesti käynyt harjoittelemassa eläinten hoitoa." Ponitytön äiti