Ohjeita ratsastajalle ja vierailijoille


Tallialueella on omat toimintatavat, joissa otetaan huomioon eläinten hyvinvointi.
 

 
Ohjeita ratsastajille ja vierailijoille
Toimimme osoitteessa Vaaskiventie 12.
Talli on yksityinen ja sinne saa tulla vain sovittuna aikana. Tallille saavutaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua. 
 
Ponitouhutuntien sisältöön kuuluu tunnista riippuen ratsastuksen lisäksi myös hoitaminen sekä varustaminen ohjatusti monipuolisten hevosmiestaitojen kartuttamiseksi.
Varaukset ja peruutukset
 
Varaukset ovat sitovia, mutta peruutustapauksessa tunti tulee perua TEKSTIVIESTILLÄ viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua
puh. 0400 237 761, muussa tapauksessa joudumme perimään tunnin hinnan. Äkillisistä sairastapauksista sovitaan tapauskohtaisesti. Tällöin voi sopia korvaustunnille osallistumisesta (huomaa että korvaustunnin sisältö suunnitellaan kaikille osallistujille sopivaksi).
Valmistautuminen
Pukeudu säänmukaisiin joustaviin, mukaviin housuihin ja kenkiin, joissa ei ole litteä pohja. Voit lainata kypärää tallilta. Ratsastajalla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
Maksut
Varatut tunnit tulee maksaa etukäteen tilille Eijan Ponitouhut FI1746000010814263 tai tallilla käteisellä tai pankkikortilla. Kuitin voit laittaa kuvana numeroon 0400237761 tai sähköpostiin eijan.ponitouhut@gmail.com. Vakioryhmäläiset maksavat tuntinsa sopimuksen mukaan.
 
Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa / ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. 
 
Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata varauslomakkeella, tekstiviestillä, varauskalenterista tai sähköpostiosoitteesta eijan.ponitouhut@gmail.com.
 
Eläinten lepo ja syöttäminen
Ethän häiritse hevosia ja poneja, kun ne viettävät ansaittua vapaa-aikaa karsinassa ja tarhassa ulkona. Vältä juoksemista ja huutamista tallissa. Tallin asukeilla on tarkat ruokavaliot, josta poikkeaminen saattaa aiheuttaa vakavan sairastumisen. Siksi ponien ruokkiminen on kielletty!