Tunnit

Ilmoittautumiset tunneille varauskalenterin kautta

tai sähköpostilla eijan.ponitouhut@gmail.com tai puhelimella 0400237761
 
 
TUNTIKUVAUKSET
Ilmoittautumiset tunneille varauskalenterin kautta
 
PONITOUHU-TUOKIO  1.5h, 35€
Vasta-alkajille ja myös pidempään harrastaneille.  Tutustutaan Ilon ja leikin kautta ponien valloittavaan maailmaan. Opetellaan perusasioita, mitkä kuuluvat päivittäiseen poninhoitoon. 
 
Hellitään, hoivataan,  maastakäsitellään, kärrytellään ja ratsastetaan. Max 10 osallistujaa ja alaikäraja 5 vuotta.
Maksu tilille Eijan ponitouhut FI1746000010814263 tai ennen tuntia kortilla tai käteisellä. Hinta 35€/kerta 165€/viisi kertaa ja kymmenen kertaa 315€ .
 
RATSASTUSTUNTI JO HIEMAN EDISTYNEILLE 1h, 35
Ratsastetaan maastossa ja kentällä. Ratsastajan täytyy hallita poni/hevonen käynnissä ja ravissa. Harjoitellaan itsenäistä ratsastusta. Iloista tekemistä nuttura löysällä.
Maksu tilille Eijan ponitouhut FI1746000010814263 tai ennen tuntia kortilla tai käteisellä. Hinta 35€/kerta, 165€/viisi kertaa ja kymmenen kertaa 315€ .
 YKSILÖTUNNIT
Yksilötunnit räätälöidään jokaisen ratsastajan tarpeen mukaan. Yksilötunneilla otetaan huomioon lapsen tempperamentti sekä yksilöllisyys. Tärkeässä roolissa näillä tunneilla ovat läsnäolo ja kohtaaminen. Tunnin aikana lähdemme vahvistamaan lapsen itsetuntoa ja hänen omia vahvuuksia. Yksilötuntien kesto on 1 ja hinta 60. Kysele yksilötunteja numerosta 0400237761 tai sähköpostista eijan.ponitouhut@gmail.co
 
Vapaista paikoista tiedotamme tuntikalenterissa.
Talli ei vakuuta ratsastajia!
Annathan poneille rauhaa niiden vapaa-ajalla
Kunnioitathan ponien vapaa-aikaa niiden ollessa karsinassa ja ulkotarhassa antamalla niiden olla rauhassa. Ponien kanssa puuhastellaan vain ohjatusti ja oman ponitouhutuokion voit varata tuntikalenterista.
 
Palautteet
 
"Eijan ponitouhuissa on kannustava ja lämmin ilmapiiri. On ollut ilo tuoda lapsi harrastukseen, jossa hän saa oppia eläinten hoitoa ja vastuullisuutta." Greta.
 
"Ponitouhuissa parasta ovat ratsastus, tallityöt ja ponien hoitaminen." Sylvi 10v
 
"Lapsen aistiyliherkkyydet ovat lievittyneet selvästi kun hän on säännöllisesti käynyt harjoittelemassa eläinten hoitoa." Ponitytön äiti